Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio family-friends

Nyheter


print

Internationella leodagen

Den 5 december kommer leomedlemmar i hela världen att fira Internationella leodagen. Det här är ett årligt evenemang för att berömma leomedlemmar för deras hängivna service på hemorten och ge ett erkännande för deras engagemang för Leoklubbsprogrammet.

Leo- och lionmedlemmar firar Internationella leodagen på många sätt, från att vara värd för sociala evenemang till att anordna speciella serviceprojekt. I år kan ni kanske anordna ett välkomstevenemang för nya medlemmar och välkomna de senaste leomedlemmarna till er klubb den 5 december. Hur ni än firar kan ni alltid dela foton och artiklar från ert Internationella leodagsevenemang på Leoklubbsprogrammets Facebook-fansida.

Nu tillgänglig: MyLCI för leomedlemmar 

Youth Programs Department är glad över att presentera MyLCI, en ny och förbättrad sida för medlems- och serviceaktivitetsrapportering för både lion- och leomedlemmar. Leoklubbens tjänstemän, leorådivare och fadderklubbens tjänstemän kan nu använda MyLCI för att rapportera leomedlemmar, leoklubbstjänstemän och serviceaktiviteter för leoklubbar. I framtiden kommer systemet även att ge leomedlemmar och lionmedlemmar på distrikts- och multipeldistriktsnivå möjlighet att se information om leoklubbar inom sina respektive områden.

Med hjälp av förslag från både leo- och lionmedlemmar utformades MyLCI så att vi nu kan erbjuda ett verktyg som kommer att vara enklare att använda och mer relevant för medlemmar runtom i världen. Viktiga nya funktioner inkluderar en egen startsida med information utformad efter dina ansvarsområden, en lista över uppgifter, samt en sida för leo- och lionmedlemmar som för första gången ger lionmedlemmar tillgång till Leo-rapporter.

Vi hoppas att MyLCI kommer att effektivisera den administrativa delen av leoklubbar, distrikt och multipeldistrikt så att du kan lägga mer tid på det som lion- och leomedlemmar gör bäst – hjälper samhället. Tack för ditt fortsatta tålamod i denna övergång.

Program för läsinsatser

Delta i president Maddens kampanj för att öka läskunnigheten »

Program för läsinsatser


Rotating pictures of Lions.

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting