Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio We Serve

Hotell


print

Det officiella Leo-hotellet för Lions Clubs Internationals 98:e kongress är Ala Moana Hotel. Bokningar för Ala Moana Hotel och LCI:s andra officiella hotell kan bara göras av LCI:s Convention Division. Om du bokar hotell genom LCI hjälper du oss att hålla nere kongressavgifterna. Kontakta inte hotellet direkt.

  • Gäster på LCI:s delegationshotell får gratis busstransport till alla officiella kongressevenemang. 
  • Förutom registreringsavgift för minst en vuxen krävs en rumsdeposition på USD 225 per rum för att göra en bokning. Depositionen är inte detsamma som priset per natt utan bara en bokningsgaranti. Depositionen dras av på hotellnotan vid utcheckning.
  • Sista datum för gruppåterbetalningar av hotelldepositioner är 1 maj 2015.
  • Sista datum för individuella återbetalningar av hotelldepositioner är 15 maj 2015. Om man inte avbokar senast detta datum förlorar man sin hotelldeposition.

Alpha hotellbokningar

Hotellbokningar för Alpha leomedlemmar, åldrarna 12 - 17, bör göras av en vuxen vårdnadshavare som deltar i kongressen. Alla hotellbokningar kräver minst en vuxen registreringsavgift. Vuxna vårdnadshavare kan registrera sig för kongressen online eller fylla i Lions kongressregistrerings- och hotellbokningsformulär. Även om inte Alpha leomedlemmar inte kan boka hotellrom krävs kongressregistrering för deltagande i alla officiella evenemang. Läs mer information om Leoregistrering till kongressen.

Omega hotellbokningar

För att göra en bokning, skicka in det ifyllda Omega kongressregistrerings- och hotellbokningsformuläret tillsammans med hotelldeposition och kongressregistreringsavgift. Omega leomedlemmar kan också registrera sig för kongressen och boka hotellrum genom onlineregistrering.


Rotating pictures of Lions.

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting