Hotell

Det officiella Leo-hotellet för Lions Clubs Internationals 98:e kongress är Ala Moana Hotel. Bokningar för Ala Moana Hotel och LCI:s andra officiella hotell kan bara göras av LCI:s Convention Division. Om du bokar hotell genom LCI hjälper du oss att hålla nere kongressavgifterna. Kontakta inte hotellet direkt.

Alpha hotellbokningar

Hotellbokningar för Alpha leomedlemmar, åldrarna 12 - 17, bör göras av en vuxen vårdnadshavare som deltar i kongressen. Alla hotellbokningar kräver minst en vuxen registreringsavgift. Vuxna vårdnadshavare kan registrera sig för kongressen online eller fylla i Lions kongressregistrerings- och hotellbokningsformulär. Även om inte Alpha leomedlemmar inte kan boka hotellrom krävs kongressregistrering för deltagande i alla officiella evenemang. Läs mer information om Leoregistrering till kongressen.

Omega hotellbokningar

För att göra en bokning, skicka in det ifyllda Omega kongressregistrerings- och hotellbokningsformuläret tillsammans med hotelldeposition och kongressregistreringsavgift. Omega leomedlemmar kan också registrera sig för kongressen och boka hotellrum genom onlineregistrering.

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting