Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio We Serve

Lions dag med FN


print

Lions dag med FN Lions dag med FN (LDUN) hedrar minnet av ett partnerskap som pågått i 70 år och ger lionmedlemmar ett tillfälle att upptäcka hur FN och Lions tillsammans kan fortsätta att hjälpa behövande i ett globalt perspektiv.

Under LDUN, som firas på FN:s högkvarter i New York City, diskuterar cirka 500 lionmedlemmar, FN-diplomater och andra viktiga representanter prioriterade humanitära problem i engagerande paneldiskussioner, gratulerar årets vinnare av den internationella fredsaffischtävlingen och uppsatstävlingen med mera.

Notera i din almanacka att du ska delta i 2016 års Lions dag med FN lördagen den 12 mars 2016.  Kostnaden att delta i LDUN är USD 75 per person.

Klicka här för att registrera dig online. Observera att antalet platser är begränsat. Registrera dig tidigt innan LDUN-platserna tar slut.

Nytt för leomedlemmar

Kombinerad registreringsavgift för leomedlemmars specialprogram och lunch

USD 30 - Alpha leomedlemmar (ungdomar under 18 år)
USD 50 - Omega leomedlemmar (18 - 30 år)
USD 50 – Leorådgivare som leder 4 eller fler leomedlemmar

En speciell Leo-FN-lunch i FN:s södra matsal erbjuds alla leomedlemmar som registrerar sig för att delta i LDUN. Njut av kamratskapet och speciella gästtalare för att få ut det mesta av din LDUN-upplevelse.

Ytterligare LDUN-evenemang och aktiviteter:

Lunch i FN-delegaternas matsal – lördag 12 mars
LDUN-deltagarna har möjlighet att delta i Lions och FN:S lunch i de seniora FN-delegaternas matsal.  Njut av kamratskapet och den fantastiska utsikten över New York City. Lunchen erbjuds till ett specialpris för Lions på endast USD 55 per person.  Antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller. Vid registrering, ange om du även vill köpa lunchen.

FN-rundtur med guide – fredag 11 mars
Guidade rundturer på FN-högkvarteret finns från 09.15 till 16.15 dagen före LDUN.  Rundtursbiljetter måste köpas direkt från FN i förväg.  Biljetter kan beställas online i januari 2016.  Återbetalningar medges inte.

Rundturerna tar en timme. Kom till FN 30 minuter före din rundtur så att du hinner gå igenom säkerhetskontrollen. Av säkerhetsskäl får inte barn under 5 år delta i rundturerna.  Bär lämplig klädsel som passar miljön med internationella diplomater inom FN.

Observera att fotografering (med kamera och kameramobil) är tillåten men inte video-/ljudinspelning.

Material för deltagarmottagning och tidig registrering kan hämtas 11 mars på Grand Hyatt New York. 

För att underlätta kan material för tidig registrering hämtas 10.00 – 16.00 fredagen den 11 mars på Grand Hyatt New York. Gå till konferenslokalen Imperial/Booth på mellanvåningen. Här får du namnskylt, program med mera för evenemanget. Ha det bekvämt inomhus och slipp köer utanför FN på dagen för evenemanget!

Dessutom kan du träffa och mingla med andra deltagare och personal i baren i Gallery Room på lobbyvåningen 16.00 till 18.00.

LDUN-hotell:  Grand Hyatt New York

Hotellet Grand Hyatt New York är det officiella värdhotellet för LDUN. Eventuella erbjudanden från andra hotell och/eller resebyråer är inte godkända av LCI.

Registrera dig och boka hotell här

För frågor, kontakta LDUN-teamet.

Program för läsinsatser

Delta i president Maddens kampanj för att öka läskunnigheten »

Program för läsinsatser


Rotating pictures of Lions.

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting