Visit LCIF's new websiteLions Clubs International
Lions Worldwide Week of Service
Lions Clubs Online Radio
HemHem  >  Medlemscenter  >  Planera projekt  >  Internationella relationer  >  Lions dag med FN  >  Lions dag med FN

Lions dag med FN

Lions dag med FNLions dag med FN (LDUN) hedrar minnet av ett partnerskap som pågått i 70 år och ger lionmedlemmar ett tillfälle att lära sig och upptäcka hur FN och Lions tillsammans kan fortsätta att hjälpa behövande i ett globalt perspektiv.

Dagen firas på FN:s högkvarter i New York City, och cirka 450 lionmedlemmar, FN-diplomater och andra viktiga representanter diskuterar prioriterade humanitära utmaningar i engagerande paneldiskussioner, gratulerar årets vinnare av den internationella fredsaffischtävlingen med mera.

Notera i din almanacka att du ska delta i 2015 års Lions dag med FN lördagen den 7 mars 2015.

Alternativa LDUN-evenemang och aktiviteter:

Lunch i FN-delegaternas matsal – lördag 7 mars
LDUN-deltagarna har möjlighet att delta i Lions och FN:S lunch i de seniora FN-delegaternas matsal. Njut av kamratskapet och den fantastiska utsikten över New York City för att få ut det mesta av din LDUN-upplevelse. Lunchen erbjuds med specialrabatt för lionmedlemmar och kostar bara USD 55 per person och du kan välja mellan kyckling och vegetarisk rätt. Antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller. Vid registrering (länken finns inte än), ange om du vill köpa lunchen.

FN-rundtur med guide – fredag 6 mars
Guidade rundturer på FN-högkvarteret finns från 09.15 till 16.15. 

Nytt för LDUN 2015!

Hämtning av tidigt registreringsmaterial kan ske fredag 6 mars på One UN New York Hotel
För att underlätta för dig kan tidigt registreringsmaterial hämtas från 12.00 till 18.00 fredag 6 mars på One UN New York Hotel, som ligger mittemot FN:s högkvarter.  Här får du namnskylt, program med mera för evenemanget.

Ha det bekvämt inomhus när du slipper köa utanför FN på dagen för evenemanget!

På eftermiddagens mottagning betalar du kontant i baren från 16.00 till 18.00 och kan träffa och mingla bland de andra deltagarna och FN-personalen i registreringslokalen.

Alla registrerade LDUN-deltagare får en ViridiSTOR “Intelligent” USB-sticka
Eftersom både Lions och FN förstår hur viktigt det är med en hållbar miljö får LDUN-deltagarna ”värna om miljön” genom att få en ViridiSTOR USB-sticka som innehåller LDUN-materialet, videor med mera som kan visas på Mac eller PC.  

Det är lätt att använda och anpassa ViridiSTOR och användarna kan lätt dela data med andra och samtidigt göra en insats för miljön som sparar träd, vatten med mera och minskar koldioxidutsläppen till glädje för alla.

LDUN-hotell:  One UN New York Hotel

Hotellet One UN New York Hotel är det enda officiella värdhotellet för LDUN. Eventuella erbjudanden från andra hotell och/eller resebyråer är inte godkända av LCI.

LCI har ett begränsat antal rum med specialpris för LDUN på One UN New York Hotel.  Rummen delas ut enligt principen först till kvarn tills de tar slut.  Observera att du måste vara registrerad för LDUN för att kunna göra en hotellbokning.

Klicka här för att boka ett rum på ONE UN New York Hotel

Du kan också beställa ett rum på One UN New York Hotel genom att ringa hotellet direkt på 877 866 7529 eller 212 758 1234. Om deras bokningsavdelning är stängd kan du nå deras centrala bokningscenter dygnet runt på 866 866 8086. Uppge specialgruppskoden 1503LIONSC när du bokar.

Rumspriser på One UN New York Hotel:
Priserna inkluderar gratis Internet på rummet

East Tower-rum:  


*Frukost i East Tower kostar ytterligare USD 25.00 per person och dag.  

Luxury West Tower-rum:


*Luxury Tower-gäster kan avnjuta Continental Breakfast och tillgång till One UN New Yorks Skyline Club som serverar plockmat och drycker varje dag från 17.00 till 20.00 för ytterligare USD 50.00 per rum och dag

Klicka här för registrering och hotellbokning

För frågor, kontakta LDUN-teamet.

Gilla LCI på Facebook och följ på Twitter.

Nyttiga verktyg

Program för läsinsatser

Delta i president Maddens kampanj för att öka läskunnigheten »

© Lions Clubs International       300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting