Visit LCIF's new websiteLions Clubs International
Lions Worldwide Week of Service
Lions Clubs Online Radio
HemHem  >  Medlemscenter  >  Planera projekt  >  Diabetes  >  Diabetesresurser

Diabetesresurser

Lions Clubs International har tagit fram ett brett utbud av klubb- och samhällsresurser för lionmedlemmar som vill engagera sig i diabetesprojekt. Alla diabetespublikationer kan laddas ner från webbplatsen eller beställas från Health and Children’s Services Department till självkostnadspris. Se beställningsformulär för diabetesmaterial för mer information.

Programbroschyr

Diabetesinformations- och åtgärdsprogrammets broschyr är ett informativt blad för lionmedlemmar att uppmuntras att gå med i kampen mot diabetes. Den ger en kort översikt om diabetes och olika sätt för lionmedlemmar att hjälpa till och göra en insats på sina hemorter. Det är en idealisk broschyr på klubb- eller distriktsmöten och lionkongresser.

25 projektidéer för diabetesinformation och åtgärder

Denna populära tvåsidiga broschyr kan delas ut på Lions möten och kongresser och innehåller idéer för projekt som tjänar både barn och vuxna.

Diabeteswebbinarier

Besök sidan Serviceaktivitetswebbinarier för att få tillgång till webbinarier om diabetes och andra serviceaktiviteter, innefattande:

För samhällsinformation

En mängd material och resurser finns för lionmedlemmar att dela ut på hemorten. Allt kan laddas ner och skrivas ut lokalt eller beställas till självkostnadspris:

Var rädd om din syn: Synundersökning med vidgad pupill
Kopplingarna till kronisk njursjukdom: Diabetes, högt blodtryck och familjearvet

Mer information och resurser

IDF:s länkar till lokala diabetesföreningar (IAD487) ger information om var det finns diabetesföreningar i ditt land. Mer material och resurser finns från LCI:s diabetespartner. Eller kontakta Health and Children’s Services Department på programs@lionsclubs.org.

© Lions Clubs International       300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting