Visit LCIF's new websiteLions Clubs International
Lions Worldwide Week of Service
Lions Clubs Online Radio
HemHem  >  Medlemscenter  >  Medlemskap och nya klubbar  >  Stärka medlemmarna  >  The Club Excellence Workshop  >  Seminarium för klubbens excellensprocess

Seminarium för klubbens excellensprocess

Seminarium om klubbens excellensprocess

Bli starkare. Distriktet har genomfört ett seminarium om klubbens excellensprocess

CEP-översikt

Klubbens excellensprocess (CEP) är en fyrstegs seminarieprocess (PDF) utformad för att hjälpa lionklubbar att förbättra sig inom områden de väljer själva. Alla klubbar som deltar i ett CEP-seminarium diskuterar service, kommunikation, tillväxt och engagemang. Alla seminarier leds av en utbildad instruktör. Alla deltagare får en arbetsbok för deltagare i klubbens excellensprocess.

En lionklubb måste fylla i en CEP-ansökan om resurser (PDF) för att delta i ett CEP-seminarium och få CEP-arbetsbok för deltagare från LCI.

Klubbens excellensprocess kan anpassas till klubben.

Ett seminarium för klubbens excellensprocess kan anpassas till klubbens behov. Ni kan välja format och plats för seminariet.

Välja ert format

Klubbens excellensprocess kan genomföras som ett enda seminarium. Med detta format går deltagarna igenom alla fyra stegen under en session. Klubbens excellensprocess kan också genomföras som en serie med fyra seminarier. I det formatet kan deltagarna ta sig tid att lära sig ett steg per session.

Välj er plats

Klubben kan hålla ett seminarium för klubbens excellensprocess under klubbmöten eller anordna en separat samling (exempelvis en reträtt) för sitt seminarium. Klubben vill kanske delta i ett seminarium med flera klubbar under ett distriktsmöte.

För mer information om CEP

Vid frågor om klubbens excellensprocess, kontakta Membership and New Club Development Department. Ni kan även ta en förhandstitt på klubbens excellensprocess (PPT).

Nyttiga verktyg

Program för läsinsatser

Delta i president Maddens kampanj för att öka läskunnigheten »

© Lions Clubs International       300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting