Gör dig redo för vår nya webbplats!

Återupptäck lionsclubs.org. En helt ny design och verktyg som är enkla att använda, skapade för att förbättra våra globala hjälpinsatser.
Lanseras globalt i slutet av oktober 2018

Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Lions Clubs International
Hoppa till sidfot

Fredsaffischtävlingen

Fredsaffischtävlingen

Firar 31 år av fred

Under de senaste 31 åren har lionklubbar över hela världen varit stolta över att sponsra Lions fredsaffischtävling i lokala skolor och ungdomsgrupper. Konsttävlingen för barn uppmuntrar ungdomar i hela världen att uttrycka sin syn på fred.

Temat för fredsaffischtävlingen 2018–2019 är "Vänlighet har betydelse". Elever som är 11, 12 eller 13 år gamla den 15 november kan delta i tävlingen.

Bedömning av fredsaffischtävling

Varje affisch bedöms för sin originalitet, konstnärlighet och presentation av temat.

Affischerna bedöms av domare på flera nivåer: lokalt, distrikt, multipeldistrikt och internationellt. På den internationella nivån väljer en jury inom konst-, freds-, ungdoms-, utbildnings- och mediaområdena ut en vinnare av förstapriset och de 23 hederspristagarna.

Utmärkelser för fredsaffischtävlingen

De internationella vinnarna meddelas senast 1 februari.

  • En internationell förstapristagare får USD 5 000 och en resa till en särskild utmärkelseceremoni.
  • Alla de andra 23 vinnarna får ett pris på USD 500 och ett hedersdiplom.

Deltagarinformation för fredsaffischtävlingen

För mer information om Lions internationella fredsaffischtävling, läs vår broschyr, tävlingsregler och sista datum, ring 630 203 3812 eller kontakta Lions Clubs Audio Visuals & Events Department.

Medlemsresurser

För att komma till medlemsresurser – inklusive sista datum för tävlingen och instruktioner för att beställa satser till fredsaffischtävlingen – besök avsnittet Fredsaffischtävlingen på vårt Medlemscenter.

Hoppa till toppen