Gör dig redo för vår nya webbplats!

Återupptäck lionsclubs.org. En helt ny design och verktyg som är enkla att använda, skapade för att förbättra våra globala hjälpinsatser.
Lanseras globalt i slutet av oktober 2018

Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Lions Clubs International
Hoppa till sidfot

Service för barn och ungdomar

Service för barn och ungdomar

Möjligheter som förändrar liv för ungdomar 

Våra ungdomsprogram gör uppväxten säkrare och friskare. Genom Lions Quest lär vi ut viktiga livsfärdigheter till mer än 12 miljoner barn i klassrum runtom i världen. Vi skapar kapabla och friska ungdomar med god karaktär genom omfattande och positiv ungdomsutveckling.

Vi sammanför ungdomar. Våra leoklubbar ger möjligheter för unga frivilliga som inspirerar och stödjer ledarskap bland unga människor från 12 till 30 år genom att ge dem chansen att lära, växa och tjäna genom att delta i samhällsserviceprojekt.

Vi förbättrar deras liv. Varje år reser tusentals unga människor runt i världen för att lära sig mer om kulturer, seder och vänskap genom vårt ungdomsläger- och ungdomsutbytesprogram.

Och vi hjälper dem dela med sig av fredens budskap. I flera årtionden har fredsaffischtävlingen hjälpt mer än fyra miljoner ungdomar uttrycka sin kreativitet, sina strävanden och förhoppningar för världen.

Läs mer

För mer information om barnens globala sjukvårds- och utbildningsbehov, besök webbplatserna för Världshälsoorganisationen (WHO) och UNICEF:s hemsida.

Hoppa till toppen