Hamburg, Tyskland, 5 - 9 juli 2013

Kommande kongresser


Kommande kongressdatum och platser

  • 4 – 8 juli 2014 – Toronto, Kanada: Toronto är Kanadas mest tätbefolkade stad och är en kosmopolitisk stad med internationell känsla. Bland stadens unika utbud kan nämnas: det imponerande Eaton Centre, en glastaksgalleria i flera våningar som välkomnar en miljon besökare i veckan, landmärket CN Tower, Toronto Zoo, Canada Wonderland, ett tivoli med mängder av åkattraktioner, en vattenpark på åtta hektar och Kanadas högsta och snabbaste bergochdalbana, Ontario Place, ett nöjeskomplex uppfört på tre uppbyggda öar, de intressanta Torontoöarna i Lake Ontario, med mera.

  • 26 – 30 juni 2015 – Honolulu, Hawaii, USA: Honolulu är ett tropiskt paradis med en modern känsla, en stad vars skönhet saknar motstycke. Honolulu är både delstatshuvudstad i Hawaii och en ö som är ett fantastiskt resmål, oavsett var i världen du bor.

  • 24 – 28 juni 2016 – Fukuoka, Japan: Den charmiga staden Fukuoka ligger i sydvästra delen av Japan och uppvisar en välbalanserad harmoni mellan gammalt och nytt.  Sedan lång tid tillbaka har Fukuoka växt till att bli ett av Asiens ledande centra för shopping och god mat.  Traditionella festivaler, mängder av nyfångad fisk, ett modernt stadscentrum och den livfulla stämningen kring gatuköken blandas med den naturliga skönheten vid Hakata Bay och Fukuokas omgivning med skogbeväxta berg.  Rofylld natur, ett aktivt stadsliv och en hjärtlig gästvänlighet är några anledningar att vilja stanna kvar lite längre i Fukuoka City.

  • 30 juni – 4 juli 2017 – Chicago, Illinois, USA: År 1917 inspirerade affärsmannnen Melvin Jones i Chicago andra att förbättra sina hemorter och världen. Kom och fira vår förenings hundraårsjubileum under 2017 års internationella kongress i staden där allt började, Chicago. Delta i ett historiskt evenemang!

  • 29 juni – 3 juli 2018  Las Vegas, Nevada, USAMGM Grand Resort står värd för Lions Clubs Internationals kongress, styrelsemöte och DG Elect-seminariet, allt under ett och samma tak!  Alla hotellrum ligger bara ett stenkast från platsen för de officiella evenemangen. Delta i kongressevenemang, njut av förstklassiga middagar och fantastisk underhållning i sällskap med dina lionvänner från hela världen.

Nästa öppna år för att vara värd för en lionkongress är 2019. För offertkrav, kontakta convention@lionsclubs.org.