Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio We Serve

Starta en ny klubb


print

Stärka samhället på nya sätt

Du delar en passion. Du har idéer om hur du kan förbättra den värld du lever i. Och du känner folk som vill hjälpa till som frivilliga. Men det finns ingen lionklubb i närheten. Oroa dig inte. Det är precis så många av våra klubbar startar.

Starta en ny klubb

Starta en ny lionklubb och utveckla program som intresserar er. Lokala klubbar är vår tradition, men de passar inte för alla medlemmar. Det är därför vi erbjuder flera klubbformer att välja bland:

  • Traditionella klubbar är den vanligaste klubbtypen, och erbjuder en grupp personer flexibilitet när de tjänar på sin hemort. Starta gärna en klubb baserat på medlemmarnas gemensamma intressen såsom en hobby, ett yrke eller etnisk tillhörighet. Ett gemensamt intresse ger ofta en grupp lionmedlemmar mer energi.
  • En klubbfilial gör att en liten grupp kan starta en klubb innan de uppnått startkravet på 20 personer och de kan snabbare börja göra en insats på hemorten.
  • Högskoleklubbar gör en insats på sitt lokala college eller universitet och samlar studenter, fakultetsanställda och affärsmän. Högskoleklubbar erbjuder studenter en möjlighet att stärka sina ledarfärdigheter och bygga på sin CV.

Oavsett vad som gäller vill vi hjälpa er starta den lionklubb som fungerar bäst för er och er hemort.


Redo att starta en klubb?

Besök webbplatsen för att starta en ny klubb och ladda ner de resurser som behövs för detta, eller beställ en extensionssats för nya klubbar i dag!

För mer information, kontakta Membership Development Department.

LIONS IN ACTION

Picture of Teknikutbildningscenter
Åter till det normala efter Katrina   » »

JAG ÄR LIONMEDLEM DÄRFÖR ATT...

”Det som lockade mig till Lions istället för en annan grupp är det globala. Det är etablerat och det är vad jag söker efter.”
John Thomas King, USA

Rotating pictures of Lions.

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting