Visit LCIF's new websiteLions Clubs International
Family and Friends Month
Lions Clubs Online Radio
HemHem  >  Bli medlem i Lions  >  Bli medlem i en lionklubb

Bli medlem i en lionklubb

Frivilligarbete på hemorten som är viktigt

Om du är intresserad av frivilligarbete, leda projekt, träffa andra och ha roligt – kan du göra allt detta och mer därtill som medlem i en lionklubb. Som lionmedlem utför du lokalt frivilligarbete på din hemort – och i samhällen runtom i världen.

Du kan gå med i en lokal klubb som har personliga möten, En cyberklubb som träffas online, Eller en specialintresseklubb baserad på ditt yrke, en hobby eller vad ni än är intresserade av. Ni kan planera ett lokalt projekt för att värna om miljön. Återvinna glasögon för att hjälpa fattiga arbetare. Eller ordna rent dricksvatten i avlägset belägna byar. Vad ni än väljer delar ni med er, bryr er om och gör en insats.

Gå med i ett internationellt nätverk av frivilliga och vänner

Som medlem i en lionklubb blir du med i en grupp av serviceinriktade män och kvinnor som utför frivilligarbete för att stödja sin hemort – just nu. Du blir även medlem i Lions Clubs International, en respekterad internationell organisation, en ledare på din hemort och en vän till behövand.

Det finns många skäl till att bli medlem. Som lionmedlem kan du:

Du kommer att växa både privat och i yrkeslivet. och du kommer att veta att det frivilligarbete du utför är givande och uppskattat.

Att bli medlem

Läs om att gå med i en lokal lionklubb – eller starta en ny klubb.

Facebook

JAG ÄR LIONMEDLEM DÄRFÖR ATT...

”Vi har allt från läkare till skollärare och byggnadsarbetare. Det är ett brett urval av människor som hjälper vår klubb att växa och göra många olika saker.”
Jennifer Mahnic, USA

Hur kan jag...

© Lions Clubs International       300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting