Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio We Serve

Den internationella presidentens månadsbrev


print

Bilder fångar glädjen i hjälpinsatser

Dr. Jitsuhiro Yamada

Vi lever i videons tidsålder. På YouTube laddas 300 timmar videor upp varje timme. Du, jag och alla andra tittar på dem. Trots det fortsätter fotografier vara ett oerhört kraftfullt sätt att fånga vårt moderna liv. Den amerikanske fotografen Alfred Stieglitz sa en gång: ”Inom fotografi finns det en verklighet så diskret att den blir mer verklig än verkligheten.”

I månadens specialnummer av tidningen LION belyser vi den djupa verkligheten i våra hjälpinsatser sett genom en kameralins. Dessa bilder belyser elegansen och skönheten i våra hjälpinsatser. I de vanliga numren av tidningen LION berättar vi om dem vi har hjälpt och de medlemmar som har gjort det. Här visar vi vår fantastiska och tidlösa påverkan i världen genom starka bilder fångade vid olika tider och på olika platser runtom i världen.

Hjälpinsatser är vackra. Det är kärlek. Det är vänlighet. Det är hjälpinsatser som sker. Det är en särskild anda. Det är värdighet, harmoni och medmänsklighet (mitt tema som president) - inte endast för dem vi hjälper, utan även för Lions medlemmar.

Våra hjälpinsatser sker ingalunda av gammal vana, på rutin eller är mekaniska. Våra hjälpinsatser är glädjande, fridfulla och får glada tillrop. Det ligger helt i linje med den mest framträdande känslan vid den här tiden på året - nu när vi närmar oss jul- och nyårshelgerna. Toshiko och jag tillönskar dig god hälsa och glädje. Låt oss hoppas att 2016 kommer fyllas av kärlek och skratt i din värld och tillsammans med familjen.

Dr. Jitsuhiro Yamada
Lions Clubs Internationals president

LIONS IN ACTION

Picture of Göra framsteg
Ger barn frihet och rörlighet   » »

Rotating pictures of Lions.

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting