Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Lions Clubs International
Hoppa till sidfot
 • Onlineutställningsgrafik
  Öppna historiken

  Följ Lions resa och upplev 100 års hjälpverksamhet.

  Läs mer
 • image of Jimmy Carter and Lions
  Video om hundraårsjubileet: Stiftelsen

  Lions Clubs International Foundation hjälper lionmedlemmar att förändra liv runtom i världen. Lär dig mer om LCIF:s historia och styrka.

  Titta nu
 • image of young boy on soccer field
  Video: Var är de nu?

  Få en glimt av tre personers liv som påverkats av lionmedlemmar.

  Titta nu
 • image of boy at eye exam
  Delta i globala hjälpveckan för syn

  Planera ett projekt som påverkar syn och blindhet på er hemort 10 – 16 oktober! (Foto: Daniel Morris)

  Läs mer

Globala ledare i
Serviceprojekt

"Varhelst det finns ett behov, finns det en lionmedlem."Lions Clubs International är världens största serviceklubbsorganisation. Mer än 1,4 miljoner medlemmar bidrar med värdefulla insatser i 210 länder och geografiska områden världen över. Lionmedlemmar är vänner, familj och grannar som delar en gemensam uppfattning: samhället är vad vi gör det till.

Bygg upp ditt
samhälle

Vi är övertygade om att världen blir bättre och problemen mindre när folk går samman för att arbeta för sitt lokala samhälle och globala sammanhang.Lionmedlemmar hjälper till där hjälp behövs, både på våra egna hemorter och runtom i världen, med stor integritet och hängivenhet. Sedan 1997 har Lions stärkt samhällen genom humanitära projekt och praktiska serviceprojekt. Vi hjälper grannar som bor intill oss och människor på andra sidan jordklotet som vi kanske aldrig kommer att träffa.


Bli lionmedlem

Kom med oss och gör en insats!Som lionmedlem blir du med i en grupp av serviceinriktade män och kvinnor som arbetar tillsammans för att stödja din hemort. Du blir också en del av någonting större, ett globalt nätverk av hängivna frivilligarbetare i mer än 46 000 klubbar. Gör en insats på hemorten. Bli lionmedlem!

Hitta en klubb

Hitta en lokal klubb:

Hoppa till toppen