Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Lions Clubs International
Hoppa till sidfot
 • image of Lion and woman
  Lions har nu 1 445 591 medlemmar – och vi fortsätter att växa!

  Lions slog precis sitt tidigare medlemsrekord och vi fortsätter att växa. Fira genom att bjuda in dina vänner och grannar att delta i våra hjälpinsatser!

  Bjud in någon idag!
 • image of service activities
  Ta del av de nya ramarna för globala hjälpinsatser

  Ta del av hur LCI:s nya ramar för globala hjälpinsatser hjälper till att uppfylla kommande humanitära behov runtom i världen.

  Läs mer
 • lion birthday cartoon
  Fira vårt hundraårsjubileum

  Ta in en ny medlem den 7 juni 2017 för att fira hundraårsjubileet för det första Lions-mötet!

  Läs mer
 • image of Lion and woman
  Video: Hus fulla av kärlek

  Lionmedlemmar i Busan reparerar och renoverar hem för det växande antalet äldre med problem.

  Se nu
 • image of lions commemorative coin
  Hundraårsjubileets minnesmynt

  Fira 100 år av hjälpinsatser genom att köpa Lions Clubs jubileumsmynt med begränsad upplaga.

  Köp nu

Globala ledare i
Hjälpinsatser

"Varhelst det finns ett behov, finns det en lionmedlem."Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Mer än 1,4 miljoner medlemmar bidrar med värdefulla insatser i 210 länder och geografiska områden världen över. Lionmedlemmar är vänner, familj och grannar som delar en gemensam uppfattning: samhället är vad vi gör det till.

Bygg upp ditt
samhälle

Vi är övertygade om att världen blir bättre och problemen mindre när folk går samman för att arbeta för sitt lokala samhälle och globala sammanhang.Lionmedlemmar hjälper till där hjälp behövs, både på våra egna hemorter och runtom i världen, med stor integritet och hängivenhet. Sedan 1997 har Lions stärkt samhällen genom humanitära projekt och praktiska serviceprojekt. Vi hjälper grannar som bor precis intill och människor på andra sidan jorden som vi kanske aldrig kommer möte.


Var en Lion

Kom med oss och gör en insats!Som lionmedlem blir du med i en grupp av serviceinriktade män och kvinnor som arbetar tillsammans för att stödja din hemort. Du blir också en del av någonting större, ett globalt nätverk av hängivna frivilligarbetare i över 46 000 klubbar. Gör en insats på hemorten. Var en lionmedlem!

Hitta en klubb

Hitta en lokal klubb:

Hoppa till toppen