Uudet verkkosivumme otetaan pian käyttöön!

Tutustu uudistettuihin LionsClubs.org –sivuihin. Uusi ulkonäkö ja helppokäyttöiset työkalut auttavat meitä kaikkia palvelun toteuttamisessa.
Sivut otetaan käyttöön lokakuun lopussa 2018

Siirry pääsisältöön
Lions Clubs International Lions Clubs International
Siirry alatunnisteeseen

Lions Clubs Internationalin yksityisyyssuoja

Lions Clubs Internationalin yksityisyyssuoja

Voimaantulopäivä: 31. maaliskuuta 2018

Tämä tietosuojakäytäntö koskee tietoja, joita Lions Clubs International, Inc. (“LCI”, “meidän”, “me” tai “meille”) kerää MyLion™-mobiilisovelluksessa (“MyLion-sovellus”), verkkosivustolla mylci.lionsclubs.org ja muissa yhdistetyissä sovelluksissa, verkkosivustoilla ja palveluissa, joihin tämä tietosuojakäytäntö on linkitetty (yhdessä “palvelut”).

YKSITYISYYTESI ON MEILLE TÄRKEÄÄ. LUE TÄMÄ TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ HUOLELLISESTI, SILLÄ SIINÄ KERROTAAN TIEDOISTA, JOITA LCI SINULTA KERÄÄ SEKÄ TAVOISTA, JOILLA LCI NÄITÄ TIETOJA KÄYTTÄÄ.

KÄYTTÄMÄLLÄ PALVELUITA HYVÄKSYT HENKILÖTIETOJESI KERÄYKSEN, KÄYTÖN JA SIIRRON
TÄSSÄ TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖSSÄ KUVATULLA TAVALLA. JOS ET HYVÄKSY JOTAKIN TÄMÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN KOHTAA, ÄLÄ KÄYTÄ PALVELUITA.

1. SOVELTAMISALA

Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan tiedot, joita LCI kerää (suoraan tai välillisesti) palveluiden kautta, miksi keräämme tietoja, mitä teemme keräämillämme tiedoilla ja kuinka voit hallita henkilötietojasi (määritelty alla). Tämä tietosuojakäytäntö ei koske mitään sovellusta, verkkosivustoa tai muuta yhdistettyä palvelua, jossa tämä tietosuojakäytäntö ei ole näkyvillä tai johon sitä ei ole linkitetty.

Tämä tietosuojakäytäntö sisältyy LCI:n käyttöehtoihin ja muodostaa niiden osan [http://members.lionsclubs.org/EN/terms-of-use.php]. Ole ystävällinen ja lue myös palveluehdot, jos et sitä vielä ole tehnyt.

2. KERÄÄMÄMME TIEDOT

Henkilötiedot ovat tietoja, joista sinut voidaan tunnistaa suoraan tai epäsuorasti. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi nimesi, sähköpostiosoitteesi, syntymäaikasi ja puhelinnumerosi.

Muut tiedot ovat tietoja, jotka eivät itsessään mahdollista tunnistamistasi. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi selaintyyppisi, käyttöjärjestelmäsi, avaamasi verkkosivut sekä vierailusi kesto verkkosivulla.
LCI ei yleensä kohtele muita tietoja henkilötietoina, ellei sovellettava laki sitä edellytä. Jos LCI yhdistää erilaisia muita tietoja tai yhdistää muita tietoja henkilötietoihin, LCI kohtelee yhdistettyjä tietoja henkilötietoina, kun sinut tai muun henkilön voidaan tunnistaa niistä suoraan tai epäsuorasti.

3. KUINKA KERÄÄMME TIETOJA?

Voit halutessasi olla antamatta henkilötietojasi LCI:lle. Jos päätät olla antamatta henkilötietojasi, et ehkä voi käyttää kaikkia palveluita.

LCI kerää tietoja seuraavissa tilanteissa:

Kun rekisteröidyt palveluita varten: Kun rekisteröidyt palveluita varten, keräämme henkilötietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, matkapuhelinnumerosi, syntymäaikasi ja salasanasi. Jos olet LCI:n jäsen, keräämme myös jäsentunnuksesi, joka saattaa tiettyjen lakien mukaan olla henkilötieto.

Kun käytät palveluita: Keräämme tietoja käyttämistäsi palveluista sekä siitä, kuinka niitä käytät. Saatamme myös pyytää tietoja, joista osa on henkilötietoja, jotta voisimme pitää sinut ajan tasalla LCI:n suhteen, toimittaa sinulle alueesi tulevia tapahtumia koskevia tietoja tai kertoaksemme sinulle mahdollisuuksista tukea LCI:n toiminta-ajatusta.

Tarjoamme palveluissa alueita, joilla rekisteröidyt käyttäjät voivat julkaista tietoja (kuten yhteyksiä, toimintaa ja merkkejä), lähettää arvosteluita, kommunikoida muiden käyttäjien kanssa tai ladata sisältöä (kuten valokuvia) (yhdessä “julkaisut”). Jos päätät lähettää julkaisun, julkaisusi saattaa näkyä muilla verkkosivustoilla tai julkaisusi aihetta koskevissa hauissa. Kun annat henkilötietojasi vapaaehtoisesti julkaisuissasi, muut voivat kerätä ja käyttää henkilötietojasi. Jos esimerkiksi julkaiset sähköpostiosoitteesi, saatat saada ei-toivottuja viestejä. Kehotamme sinua olemaan varovainen, koska emme pysty hallitsemaan sitä, mitä muut käyttäjät saattavat tehdä julkaisujesi sisältämillä tiedoilla. Lue palveluehdot [http://members.lionsclubs.org/EN/terms-of-use.php] saadaksesi tietoja julkaisujasi koskevista lisäehdoista.

Laitteeltasi: Keräämme tietokoneestasi, tabletistasi tai matkapuhelimestasi (“laite”) tietoja, joita ovat esim. malli, käyttöjärjestelmän versio, matkapuhelinverkon tiedot, puhelinnumero, internetpalveluidentarjoaja ja vastaavat tunnisteet. LCI saattaa yhdistää laitetietosi LCI-tiliisi. Saatamme kerätä ja säilyttää tietoja (henkilötietosi mukaan lukien) laitteellasi verkkoselaimen ja verkkosovellusten välimuistissa.

Saatamme myös kerätä maantieteellistä sijaintiasi koskevia tietoja (“sijaintitiedot”) mobiiliverkon operaattorilta, palveluihimme (esim. langattomasti) yhdistämäsi puettavan laitteen tai muun laitteen kautta ja/tai suoraan laitteelta, jolla käytät palveluitamme.

Jos avaat palvelut MyLion-sovelluksen kautta, tapa, jolla LCI kerää sijaintitietoja, riippuu laitteesi käyttöjärjestelmästä. Emme kerää sijaintitietoja, ellet ole “sallinut” niiden keräämistä laitteesi käyttöjärjestelmän asetuksissa. Jos et salli sijaintitietojen keräämistä sovelluksessa, emme kerää sijaintitietoja, ellet syötä niitä manuaalisesti.

LCI saattaa kerätä tietoja antureista, jotka antavat LCI:lle lähellä olevia laitteita koskevia tietoja, kuten Bluetooth-osoitteen tai langattoman tukiaseman, sekä sinun tai muiden saataville asettamia tietoja, joista ilmenee nykyinen tai aiempi sijaintisi.

Tiedonkeruutekniikan avulla: Käytämme evästeitä ja vastaavia tekniikoita (“tiedonkeruutekniikka”) kerätäksemme automaattisesti tietoja (muut tiedot mukaan lukien) sinusta, kun käytät palveluita. Lue alta lisää siitä, kuinka LCI käyttää tiedonkeruutekniikkaa.

Palvelinlokien avulla: Palvelinloki on luettelo palvelimen suorittamista toiminnoista. LCI:n palvelimet keräävät ja tallentavat palvelinlokeihin automaattisesti hakusi, laitteistoasetuksesi, selaintyyppisi, selaimesi kielen, pyyntösi päivämäärän ja ajan sekä URL-osoitteen, jolta saavut sivustolle ja tietyt evästeet, jotka tunnistavat selaimesi tai LCI-tilisi. Jotkut näistä tiedoista kerätään tiedonkeruutekniikan avulla.

4. TIEDONKERUUTEKNIIKKA

Tiedonkeruutekniikalla kerätään kaikenlaisia tietoja, joita ovat esim. palveluiden parissa viettämäsi aika, tarkastelemasi sisältö, hakukyselysi, virhe- ja suorituskykyraportit sekä laitetunnus tai IP-osoite, selaintyyppi, aikavyöhyke- ja kieliasetukset sekä käyttöjärjestelmä.

Palveluiden kautta käytettyyn tiedonkeruutekniikkaan kuuluvat myös evästeet.

Evästeet: Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita lähetetään verkkoselaimellesi tai tietokoneesi kovalevylle tai joihin päästää niiden kautta. Eväste sisältää yleensä verkkotunnuksen nimen (sijainnin internetissä), josta eväste on peräisin, evästeen keston (ts. milloin se vanhenee) sekä satunnaisesti luodun ainutlaatuisen numeron tai vastaavan tunnisteen. Eväste saattaa sisältää myös laitettasi koskevia tietoja, kuten käyttäjän asetukset, selaushistorian ja palveluiden käytön aikana tehdyt toimenpiteet.

Palveluissa käytetään seuraavia evästeitä:

  • Välttämättömät evästeet, joita palveluiden toiminta edellyttää. Ilman niitä et voisi esimerkiksi rekisteröityä tai kirjautua palveluihin, joita LCI tarjoaa.
  • Analyysi- ja suorituskykyevästeet, joiden avulla LCI tunnistaa ja laskee kävijöiden määrän, saa tietoa kävijöiden liikkeistä palveluissa ja parantaa palveluita.
  • Toiminnalliset evästeet, joiden avulla LCI tunnistaa, kun palaat palveluihin.

Lue lisää evästeistä osoitteesta www.allaboutcookies.org.

LCI voi käyttää tietojen keräämiseen myös analyysipalveluita, kuten Google Analyticsiä. Yleensä analyysipalvelut eivät tunnista yksittäisiä käyttäjiä. Monet analyysipalvelut sallivat sinun kieltäytyä tiedonkeruusta. Voit lukea lisää Google Analyticsin käytännöistä ja kieltää sen käytön käymällä osoitteessa www.google.com/settings/ads tai lataamalla selaimeesi Google Analyticsin käytön estävän lisäosan osoitteesta https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Kuinka LCI käyttää tiedonkeruutekniikkaa: LCI käyttää joitakin tiedonkeruutekniikoita, kun käyt palveluissa. Kolmannet osapuolet, joiden kanssa LCI tekee yhteistyötä palveluiden tarjoamiseksi, käyttävät muita tiedonkeruutekniikoita.

Tiedonkeruutekniikka auttaa meitä parantamaan kokemustasi palveluissa laatimalla palveluiden käyttöä koskevia tilastotietoja ja auttamalla meitä analysoimaan palvelua koskevia teknisiä ja navigointitietoja. Saatamme käyttää tiedonkeruutekniikkaa myös kerätäksemme palveluiden käyttöön käyttämääsi laitetta koskevia tietoja, joita ovat esim. käyttöjärjestelmäsi tyyppi, selaintyyppi, verkkotunnus ja muut järjestelmäasetukset sekä järjestelmiesi kieliasetukset ja laitteesi sijaintimaa ja aikavyöhyke.

Evästeiden hallinta: Joissakin verkkoselaimissa (ml. mobiiliselaimet) ja laitteiden käyttöjärjestelmissä on asetukset evästeiden hallintaa tai estämistä tai evästeen asettamisesta ilmoittamista varten. Vaikka sinun ei tarvitse hyväksyä evästeiden tai laitetunnisteiden käyttöä, niiden estäminen tai kieltäminen saattaa estää pääsysi joihinkin palveluide kautta saatavilla oleviin ominaisuuksiin. Tämä tietosuojakäytäntö kattaa vain LCI:n toimesta tapahtuvan evästeiden käytön, ei kolmansien osapuolien evästeiden käyttöä.

Jäljityksenesto: Joissakin verkkoselaimissa (ml. Safari, Internet Explorer, Firefox ja Chrome) on jäljityksenesto-ominaisuus (“Do Not Track”, “DNT”) tai vastaava, joka ilmoittaa verkkosivustoille, että käyttäjä ei halua verkkotoimintaansa tai -käyttäytymistänsä seurattavan. Jos verkkosivusto, joka vastaa tiettyyn DNT-signaaliin, saa DNT-signaalin, selain voi estää verkkosivustoa keräämästä tiettyjä tietoja selaimen käyttäjästä. Kaikissa selaimissa ei ole DNT-ominaisuutta, eikä DNT-signaaleja koskevaa standardia vielä ole. Tästä syystä monet verkkosivustojen operaattorit, LCI mukaan lukien, eivät vastaa DNT-signaaleihin.

5. KUINKA KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJA?

Tässä tietosuojakäytännössä henkilötietojen käsittely tarkoittaa mitä tahansa henkilötietoihin kohdistuvaa toimenpidettä, siitä riippumatta onko se automaattinen vai ei. Tällaisia toimenpiteitä ovat esimerkiksi kerääminen, tallentaminen, järjestäminen, säilyttäminen, muokkaaminen, käyttäminen, luovuttaminen, yhdistäminen, poistaminen ja tuhoaminen.

LCI käsittelee henkilötietoja seuraavia tarkoituksia varten:

  • Palveluun rekisteröitymisesi ja tilisi luominen ja ylläpitäminen.
  • Kommunikoiminen kanssasi.
  • Hyödyllisen sisällön toimittaminen sinulle.
  • Yhteisöpalveluvaihtoehtojen kaltaisten ominaisuuksien tarjoaminen palveluiden kautta.
  • Petosten ja muun palveluiden väärinkäytön ehkäiseminen ja tutkiminen.
  • Oikeuksiemme ja omaisuutemme suojeleminen.
  • Palveluiden operoiminen, hallinnoiminen ja parantaminen.
  • Palveluiden teknisen toimivuuden ja turvallisuuden varmistaminen.

LCI käsittelee muita tietoja seuraavia tarkoituksia varten:

  • Palveluiden ja sinun kokemuksesi hallinnoiminen ja parantaminen.
  • Trendien analysoiminen ja kattavien koottujen demografisten tietojen kerääminen.
  • Palveluiden käyttäjämäärien tai lähettämiemme sähköpostien avauskertojen tilastollinen valvominen.
  • Palveluiden kehittäminen, parantaminen ja suojeleminen.
  • Yleisötutkimusten tekeminen.
  • Palveluiden tarkastaminen ja analysoiminen.
  • Palveluiden teknisen toimivuuden ja turvallisuuden varmistaminen.

6. KUINKA JAAMME TIETOJA?

Saatamme jakaa palveluiden kautta kerättyjä henkilötietojasi seuraavasti:

  • LCI:n palveluntarjoajat: LCI jakaa tietoja LCI:n kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kanssa, jotka suorittavat puolestamme palveluita, kuten tapahtumien kirjaamista, verkkosivujen isännöintiä tai tietojen säilytystä. Nämä kolmannet osapuolet saattavat käyttää yhteystietojasi viestintä- ja markkinointitarkoituksiin, jotka tukevat toiminta-ajatustamme ja toimintaamme. Näiden kolmansien osapuolien edellytetään käyttävän henkilötietojasi vain siihen nimenomaiseen tarkoitukseen, jota varten ne on annettu, ja heidän on sitouduttava suojelemaan niitä pitkälti samalla tavalla, jonka LCI on tässä tietosuojalausunnossa kuvannut sekä kaikkia sovellettavia lakeja noudattaen.
  • Liiketoiminnan yhteydessä: LCI voi jakaa henkilötietojasi, jos LCI on osallisena fuusiossa, yritysmyynnissä, rakenneuudistuksessa, uudelleenjärjestelyssä, lakkautuksessa, konkurssissa tai muussa omistajan tai hallintaoikeuden muutoksessa (kokonaan tai osittain). LCI edellyttää, että jaettuihin henkilötietoihin sovelletaan kyseisenä hetkenä voimassa ollutta tietosuojakäytäntöä, ellet hyväksy ja kunnes hyväksyt uudet tietosuojaa koskevat ehdot.
  • Lakisääteisten oikeuksien suojeleminen: Sovellettava laki saattaa velvoittaa LCI:tä luovuttamaan henkilötietojasi, jos (i) se on kohtuudella tarpeen oikeusprosessin (kuten tuomioistuimen määräyksen, haasteen tai etsintäluvan) tai muiden lakisääteisten vaatimusten noudattamiseksi, (ii) luovuttaminen lieventäisi LCI:n vastuuta todellisen tai uhkaavan oikeusjutun kohdalla, (iii) se on tarpeen LCI:n, käyttäjien, asiakkaiden, liikekumppaneiden tai muiden asianosaisten lakisääteisten oikeuksien suojelemiseksi tai (iv) se on tarpeen rikoksen ehkäisemiseksi tai havaitsemiseksi (kutakin tapausta koskevan lain mukaisesti). Euroopan talousalueella asuvien kohdalla LCI luovuttaa henkilötietoja ainoastaan silloin, kun se on sallittua Euroopan ja EU:n jäsenvaltioiden kansallisten tietosuojalakien ja -määräysten mukaan.

LCI saattaa koota yhteen palveluiden kautta kerättyjä tietoja ja poistaa tunnistetiedot siten, ettei henkilöä voida enää tunnistaa tiedoista tai tietoja käyttää henkilön tunnistamiseen (“anonymisoidut tiedot”). LCI jakaa anonymisoituja tietoja kolmansien osapuolien kanssa, eikä rajoita kolmansien osapuolien toimesta tapahtuvaa anonymisoitujen tietojen käyttöä, koska ne eivät enää ole henkilötietoja.

6. LASTEN TIETOSUOJA

Palveluita ei ole suunnattu tai tarkoitettu alle 13-vuotiaiden lasten käyttöön (“alaikäiset”). Sovellettavan lain vaatimusten mukaisesti; jos tietoomme tulee, että olemme saaneet tietoja suoraan alaikäiseltä ilman hänen vanhempansa vahvistettua suostumusta, käytämme kyseisiä tietoja ainoastaan vastataksemme suoraan alaikäiselle (tai hänen vanhemmalleen tai huoltajalleen) ja kertoaksemme, että hän ei voi käyttää palveluita, jonka jälkeen poistamme tiedot.

Alle 16-vuotiaat lapset: Alle 16-vuotiaiden lasten kohdalla lapsen vanhempainvastuunkantajan on annettava hyväksyntänsä palveluiden käytölle. Tällaisissa tapauksissa pyrimme kohtuullisin keinoin varmistamaan, että suostumuksen on antanut lapsen vanhempainvastuunkantaja.

Kalifornian Shine the Light -laki: Kalifornian siviililain kohta 1798.83 sallii Kaliforniassa asuvien käyttäjien saada meiltä kerran vuodessa ilmaiseksi luettelon kolmansista osapuolista, joille olemme edellisenä kalenterivuotena luovuttaneet henkilötietoja (mikäli olemme) suoramarkkinointia varten. Jos olet Kalifornian asukas ja haluat esittää tällaisen pyynnön, lähetä sähköpostia osoitteeseen privacy@lionsclubs.org ja merkitse aiheeksi “California Privacy Rights” tai kirjoita meille osoitteeseen Lions Clubs International, Inc., Attn: Legal, 300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842.

Kaliforniassa asuvat alaikäiset: Palveluita ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille, mutta jos olet alle 18-vuotias Kalifornian asukas, etkä pysty poistamaan julkisesti saatavaa sisältöä, jota olet lähettänyt meille, voit pyytää sen poistamista ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen privacy@lionsclubs.org. Kun pyydät sisällön poistamista, sinun on annettava tarkat tiedot sisällöstä, jonka haluat poistaa, ja annettava meille esimerkiksi niiden sivujen URL-osoitteet, joille tiedot syötettiin, jotta voimme löytää ne. Meidän ei edellytetä poistavan mitään sisältöä tai tietoja (1) joita liittovaltion tai osavaltion laki velvoittaa meitä tai kolmatta osapuolta säilyttämään; (2) joita sinä et ole julkaissut; (3) jotka on anonymisoitu siten, ettei sinua voida tunnistaa; (4) joiden osalta et noudata ohjeitamme, jotka koskevat sisällön poistamista tai poistamisen pyytämistä tai (5) joiden antamisesta olet saanut palkkion tai muun korvauksen. Sisältösi tai tietojesi poistaminen palveluista ei varmista niiden täydellistä ja kattavaa poistamista järjestelmistämme tai palveluntarjoajiemme järjestelmistä. Meidän ei edellytetä poistavan julkaisemaasi sisältöä tai tietoa; Kalifornian lakiin perustuvat velvollisuutemme täyttyvät, kun anonymisoimme sisällön tai tiedot tai estämme muita käyttäjiä tai yleisöä näkemästä niitä.

7. HENKILÖTIETOJESI TURVALLISUUS

LCI on ryhtynyt varotoimiin suojellakseen käsittelemiämme tietoja, mutta mikään järjestelmä tai sähköinen tiedonsiirto ei ole täysin turvallinen. Henkilötietojesi siirto tapahtuu omalla vastuullasi, ja me odotamme sinun käyttävän asianmukaisia turvatoimia henkilötietojesi suojelemiseksi.

Vastuullasi on huolehtia, että palveluihin liitetyn tilisi sisäänkirjautumistiedot pysyvät turvassa. LCI katsoo tilisi sisäänkirjautumistietojesi avulla tapahtuneen palveluiden käytön olevan sinun valtuuttamaasi. Luvaton pääsy salasanasuojattuihin tai muuten suojattuihin osiin on kiellettyä ja saattaa johtaa rikossyytteeseen. Voimme ilman ennakkoilmoitusta keskeyttää palveluidesi käytön kokonaan tai osittain, jos epäilemme tietoturvaloukkausta tai havaitsemme sellaisen. Jos uskot, että meille antamasi tiedot eivät enää ole turvassa, ilmoita meille välittömästi alla annettujen yhteystietojen avulla.

Jos tietoomme tulee rikkomus, joka vaikuttaa henkilötietojesi turvallisuuteen, ilmoitamme sinulle asiasta sovellettavan lain edellyttämällä tavalla. Sovellettavan lain sallimissa rajoissa LCI toimittaa tällaisen ilmoituksen tililläsi ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Käyttämällä palveluita hyväksyt ilmoituksen vastaanottamisen sähköisesti.

8. HENKILÖTIETOJESI SÄILYTTÄMINEN

LCI säilyttää henkilötietoja tunnistettavassa muodossa vain niin kauan kuin on tarpeen niiden tarkoitusten täyttämiseksi, joita varten henkilötiedot annettiin LCI:lle tai, mikäli pidempään, (i) täyttääkseen lakisääteiset velvollisuutensa, (ii) havaitakseen ja ehkäistäkseen petoksia, (iii) ratkaistakseen erimielisyyksiä, (iv) toimeenpannakseen sopimuksia, (v) ryhtyäkseen toimenpiteisiin, joiden katsomme olevan välttämättömiä palveluidemme eheyden tai käyttäjiemme suojelemiseksi ja (vi) käyttääkseen niitä muihin välttämättömiin oikeudellisiin tarkoituksiin.

Jos sinulla on meillä verkkotili, voit sulkea tilisi milloin tahansa ottamalla yhteyttä osoitteeseen mylionsupport@lionsclubs.org. Kun olet sulkenut tilisi, et voi enää kirjautua palveluihin tai päästä henkilötietoihisi. Voit avata uuden tilin milloin tahansa tai ottaa aiemman tilisi uudelleen käyttöön noudattamalla ohjeita, jotka annamme sinulle, kun suljet tilisi. Jos suljet tilisi, saatamme yhä säilyttää tiettyjä tiliisi liittyviä tietoja analyysi- ja arkistointitarkoituksia varten sekä jos laki sen sallii. Lisäksi, jos joitakin tietoja on jo annettu kolmansille osapuolille tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla, kyseisten tietojen säilytykseen sovelletaan näiden kolmansien osapuolien käytäntöjä.

9. HENKILÖTIETOJASI KOSKEVAT VAIHTOEHTOSI

  • Tietosuoja-asetuksesi: Kun rekisteröidyt palveluihin, suostut vastaanottamaan meiltä sähköpostiviestejä. Voit muuttaa tätä suostumusta myöhemmin tilisi asetuksista. Voit myös kieltäytyä vastaanottamasta markkinointiviestejä napsauttamalla kussakin markkinointiviestissä olevaa peruutuspyyntöä. (Peruutuspyynnön käsitteleminen saattaa kestää 10 päivää.) Et voi kieltäytyä vastaanottamasta kaupallisia sähköposteja, kuten palveluilmoituksia, hallinnollisia ilmoituksia ja kyselyitä.

    LCI voi myös lähettää ilmoituksia laitteellesi. Voit poistaa osan näistä ilmoituksista käytöstä laitteesi käyttöjärjestelmän kautta, tilisi asetuksista tai poistamalla kyseisen palvelun käytöstä.

    Tilillä olevien tietojen muuttaminen tai mainossähköpostien kieltäminen muulla tavoin vaikuttaa vain tuleviin toimenpiteisiin tai viesteihin LCI:ltä. Jos LCI on jo antanut tietojasi kolmannelle osapuolelle (kuten palveluntarjoajalle) ennen tiliasetustesi muuttamista tai tietojesi päivittämistä, sinun on ehkä muutettava asetuksiasi suoraan kyseisen kolmannen osapuolen kanssa.
  • Oikeutesi henkilötietojesi tarkistamiseen Jos haluat tarkistaa henkilötiedot, joita LCI:llä sinusta on, ota meihin yhteyttä kirjallisesti alla annettujen yhteystietojen avulla. Jos olet rekisteröitynyt käyttäjä, voit tarkistaa tietyt LCI:lle antamasi henkilötiedot kirjautumalla tilillesi. Jos et ole rekisteröitynyt käyttäjä, LCI saattaa ryhtyä kohtuullisiin toimenpiteisiin varmistaakseen henkilöllisyytesi ennen henkilötietoihin pääsyä. Henkilötietojen tarkistamista koskevat pyynnöt voi lähettää LCI:lle sähköpostitse osoitteeseen privacy@lionsclubs.org.
  • Oikeutesi korjata tai poistaa henkilötietojasi Helpoiten voit muuttaa tai poistaa tiettyjä palveluihin antamiasi henkilötietoja kirjautumalla tilillesi ja tekemällä tarvittavat muutokset käyttäjäprofiiliisi. Jos sinulla on henkilötietojesi korjaamista tai poistamista koskevia lisäkysymyksiä, ota yhteyttä LCI:hin osoitteessa privacy@lionsclubs.org.

LCI arvioi pyyntösi, mutta ei ehkä voi myöntää pääsyä tiettyihin henkilötietoihin tai muuttaa tai poistaa niitä. Vastaamme pyyntöihisi sovellettavissa tietosuojalaeissa määrätyssä ajassa ja pyrimme vastaamaan mahdollisimman täsmällisesti ja täydellisesti. Jos LCI ei voi tarjota pääsyä henkilötietoihisi tai korjata tai poistaa niitä, LCI ilmoittaa sinulle asiasta 30 päivän kuluessa.

10. SIIRROT ETEENPÄIN JA SUOSTUMUS KANSAINVÄLISEEN KÄSITTELYYN

LCI noudattaa henkilötietojen käsittelykäytäntöjä, jotka on suunniteltu varmistamaan tietojen asianmukainen suojelu. LCI pääasialliset tietokeskukset sijaitsevat Yhdysvalloissa, mutta LCI voi siirtää henkilötietoja tai muita tietoja toimistoihinsa tai kumppaneillensa (yksittäiset, alipiirit tai moninkertaiset) Yhdysvaltojen ulkopuolella. LCI saattaa myös palkata palveluntarjoajia suorittamaan toimintoja puolestaan. Jos LCI luovuttaa henkilötietoja kolmannelle osapuolelle Yhdysvaltojen ulkopuolella, pyrimme saamaan vakuutukset siitä, että antamiamme henkilötietoja suojellaan tämän tietosuojakäytännön ja sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.

Jos käytät palveluita Euroopan unionin alueella tai muulla alueella, jonka lait säätelevät tietojen keruuta ja käyttöä, huomaa, että suostut henkilötietojesi siirtoon LCI:n toimesta alueeltasi maihin, joiden tietosuojalait eivät ehkä tarjoa samaa tietosuojan tasoa. Antamalla henkilötietojasi suostut tämän käytännön mukaisiin siirtoihin ja käsittelyyn.

11. LCI:N TOIMESTA TAPAHTUVAA HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELYÄ KOSKEVAT VALITUKSET

Jos haluat tehdä valituksen, joka koskee tapaa, jolla LCI käsittelee henkilötietojasi, ota yhteyttä LCI:hin osoitteessa privacy@lionsclubs.org ja kuvaile valituksesi tarkasti. LCI vastaa valituksiin mahdollisimman nopeasti ja kaikissa tapauksissa lain määräämässä ajassa.

12. TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN MUUTOKSET

Jos muutamme tätä tietosuojakäytäntöä, julkaisemme päivitetyn tietosuojakäytännön ja sen voimaantulopäivän tällä sivulla. Jos LCI tekee olennaisia muutoksia, jotka heikentävät tietosuojaa koskevia oikeuksiasi, LCI ilmoittaa sinulle asiasta etukäteen sähköpostitse ja/tai julkaisemalla ilmoituksen palveluissa.

13. SOVELLETTAVA LAKI

Näihin ehtoihin sovelletaan Illinoisin osavaltion lakeja, kansainvälisen yksityisoikeuden määräyksistä riippumatta, ja kaikki erimielisyydet, jotka johtuvat tästä tietosuojakäytännöstä tai sovelluksen käytöstäsi tai liittyvät niihin, kuuluvat Illinoisin DuPagen piirikunnassa sijaitsevien liittovaltion ja osavaltioiden tuomioistuinten yksinomaisen toimivallan piiriin, lukuun ottamatta toimia, jotka koskevat näiden tuomioistuimien antamien päätösten tai tuomioiden täytäntöönpanoa. Lisätietoja saat palveluehdoista [http://members.lionsclubs.org/EN/terms-of-use.php]. Tämä tietosuojakäytäntö ei luo mitään kolmansien osapuolien toimeenpantavissa olevia oikeuksia tai edellytä mitään tiettyä käyttäjää koskevien henkilötietojen luovuttamista.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Jos sinulla on kysymyksiä, kommentteja tai huolenaiheita, jotka koskevat henkilötietojesi käsittelyä meidän toimestamme, ota meihin yhteyttä:

Puhelin: +1 630 571 5466, alanro 3847

Sähköposti: privacy@lionsclubs.org

Postiosoite:

Lions Clubs International
Attention: Legal
300 W. 22nd Street
Oak Brook, IL 60523-8842

Siirry alkuun