Siirry pääsisältöön
Lions Clubs International Lions Clubs International
Siirry alatunnisteeseen

Lions Clubs Internationalin yksityisyyssuoja

Lions Clubs Internationalin yksityisyyssuoja

Lions Clubs Internationalin keräämät ja käyttämät jäsenten henkilötiedot

Lions Clubs International (LCI, Lions Clubs International) ymmärtää jäsenten henkilötietojen suojelemisen tärkeyden. LCI kerää henkilötietoja lions- ja leoklubien jäsenistä voidakseen edistää viestintää jäsenten kanssa ja heidän välillään. Näitä tietoja käytetään pelkästään järjestön tavoitteiden edistämiseen, kuten "yhdistää klubit ystävyyden, toveruuden ja yhteisymmärryksen sitein", sekä seuraavan välttämättömän järjestötoiminnan toteuttamiseen:

  • Kerätä jäsenmaksut ja muut maksut
  • Lion-lehden jakelu sekä jäsen-/virkailijatietojen ja päivitysten jakelu
  • Jäsenten profiilien ja jäsentrendien luominen auttamaan jäsenkasvussa, laajennuksessa ja jäsenten säilyttämisohjelmissa
  • Vuosikongressin ja muiden kokousten suunnittelussa
  • Lion-/leojohtajien yhteystiedot, kuten entiset ja nykyiset kansainväliset virkailijat, johtajat ja hallituksen jäsenet, moninkertaispiirien kuvernöörineuvostojen puheenjohtajat ja jäsenet, piirikuvernööri ja varapiirikuvernööri sekä klubivirkailijat
  • PR-toimintojen ja yhteistyösuhteiden edistäminen
  • Lions Clubs Internationalin säätiön tukeminen ja muiden hyväksyttyjen palveluohjelmien tukeminen
  • Erityiset mainokset; ohjelmat, joissa tulot tulevat muualta kuin jäsenmaksuista; sekä muut tarkoitukset, mitkä vastaavat kansainvälisen hallituksen määrittelemiä tarkoituksia ja tavoitteita
  • Tiedon antaminen silloin, kun laki sitä vaatii tai jos tieto liittyy oikeustoimenpiteisiin tai hallituksen tutkimuksiin

LCI suojaa henkilötiedot salasanasuojattujen alueiden avulla ja rajoittamalla pääsyä kyseisiin tietoihin. On tärkeää, että sinä itse suojelet salasanaasi.

Kaikki maksuihin liittyvät tiedot suojellaan rahansiirron aikana erityisellä ohjelmalla, joka salakirjoittaa kaikki henkilötiedot niin, että tietoa voidaan suojata Internetin kautta tapahtuvien toimintojen aikana. Paljastamme vain osan luottokorttinumerosta, kun vahvistamme lahjoituksen, tilauksen tai muun tapahtuman.

Viralliseen osoiteluetteloon pääsee Internetissä vain salasanalla. Henkilöt, joilla on pääsy viralliseen osoiteluetteloon tai asiakirjoihin, joissa on jäsenten henkilötietoja, saavat käyttää tietoja vain LCI:n tarkoitusten edistämiseen, ja heidän on suostuttava poistamaan kaikki sellaiset tietueet käytön jälkeen. Saatavilla on myös klubihaku, jossa ovat klubivirkailijoiden yhteystiedot.  Klubihaku on suunniteltu siten, että sitä ei voi käyttää kaupallisena postituslistana, ja lions-/leoklubin jäsenten tulee varmistaa, että sitä ei käytetä siihen.

VERKKOSIVUT

Jotta voimme käyttää tiettyjä verkkosivujen ominaisuuksia, sinulta saatetaan pyytää henkilökohtaisia tietoja. Rekisteröityminen on vapaaehtoista. Huomaa kuitenkin, että voidaksesi käyttää tiettyjä osioita verkkosivulla, sinun täytyy rekisteröityä. Rekisteröityminen vaatii henkilökohtaisten tietojan antamista, mutta voit kontrolloida sitä miten me käytämme tietojasi päivittämällä oman elektronisen viestintäprofiilisi.

Kun annat sähköpostiosoitteesi, suostut (tai kieltäydyt) saamaan tietoja Lions Clubs Internationalilta ja sen eri ohjelmilta. Voit kieltäytyä (jättää saamatta) näistä viesteistä, muuttaa sähköpostiasetuksia tai muuttaa profiilia.

Muista, että kun olet verkkosivulla, sinut voidaan ohjata muille verkkosivuille meistä riippumattomista syistä. Jos vierailet verkkosivulla, josta on linkki meidän sivullemme, tarkista sivuston yksityisyyssäännöt ennen kuin annat henkilötietoja.

JOS ET HYVÄKSY MEIDÄN SÄÄNTÖJÄMME JA TOIMINTATAPOJAMME, SINUN EI TULEE KÄYTTÄÄ VERKKOSIVUJAMME.

Tietosuojasuosituksia lions-/leoklubeille, piireille, moninkertaispiireille ja säätiöille

Tietosuojakäytännöt kannattaa käydä läpi lions-/leoklubissa, piirissä, moninkertaispiirissä ja/tai säätiössä, ja niissä kannattaa noudattaa samantapaista käytäntöä, kun on kyse jäsenten, lahjoittajien, humanitaarisen avun vastaanottajien tai toiminnan aikana saaduista muiden ihmisten tiedoista. Harkitse aina kirjallisen luvan hankkimista, ennen kuin luovutat kenenkään henkilötietoja eteenpäin, mukaan lukien nimet, osoitteet, sähköpostiosoitteet, puhelinnumerot, terveyteen tai taloudellisiin asioihin liittyvät tiedot, jne. Ole varovainen myös, kun lähetät henkilökohtaisia tietoja Internetissä tai luovutat sähköpostiosoitteita muille osapuolille. Huomaa myös, että PAIKALLISESSA LAINSÄÄDÄNNÖSSÄ VOI OLLA TÄHÄN LIITTYVIÄ LAINKOHTIA ja lait vaihtelevat maittain, joten tietosuojalait kannattaa aina tarkistaa paikalliselta asiantuntijalta.

Jos sinulla on näihin käytäntöihin liittyviä huolenaiheita tai kysymyksiä, soita Lions Clubs Internationaliin numeroon +1-630-571-5466, alanumero 3847 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen legal@lionsclubs.org.

Siirry alkuun